Sider

onsdag 28. august 2013

T R E N D E R 2013/2014


 M.A.R.T.H. Tendensen gir ny inspirasjon til mote og interiør: Nye mønstre til prints, nye former til interiør, nye farger til mote. Resultatet er et avantgarde tema, som modig viser fornyelse. Stemningen i The M.A.R.T.H. Formula er abstrakt, og henter inspirasjon i matematikkens og kunstens verden. Sammensetningen av kunst og matematikk  skaper uttrykk med mengder av former, linjer og farger.  Matematikk blir kunst og kunsten får et matematisk språk.

 RETALES


Eventyr, historie og mystikk kombineres på ny og skaper sin egen fortelling. Det er fortsatt viktig å søke tilbake i fortiden, fordi det gir innhold, gjenkjennelighet og trygghet i forhold til tiden i dag. Tiden omkring 1850-1890 leverer inspirasjon til temaet i både mote og interiør. Stemningen er mørk uten å være dyster – isteden er den fengslende. Det er et stemningsfullt tema med masse detaljer, farger og drama og fengslende elementer.  Historier og drama fra tidligere epoker blir fortalt med nye elementer, hvilket resulterer i en spennende fantasifull verden.

 TIMELESS


Trenden avspeiler en tid, hvor det klassiske, det tradisjonelle, det estetiske og det minimalistiske er i fokus. Spørsmålet er om denne trenden nærmere er en tidløs stil enn en forbipasserende trend? Gjennom utvikling, nye farger og fornyede materialer forblir det en trend. Utviklingen er gått fra kjølig til varm minimalisme, fra slitt gjenbruk til bæredyktig design, fra sort/hvit til vitale farger, fra kantet til avrundet, fra krise til kontroll og fra autentisk til nåtiden. The Timeless Trend handler om skulpturell konstruksjon, kontrollert skjønnhet og crossover casual. Den er moderne, klassisk, elegant, fargerik, enkel og innovativ, en trend som har et tidløst utrykk.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar